if_square-facebook_317727 1png if_instagram-square-flat-3_1620014png if_linkedin-square-social-media_764981 1png if_youtube-square-social-media_764934 1png

Vanaf het begin van mijn studie op het conservatorium (2015) geef ik les. Ik doceer privé en op muziekscholen (alle leeftijden). Het lesgeven is een groot onderdeel van mij als musicus. Het inspireert en motiveert mij enorm wanneer ik zie dat andere mensen iets nieuws over het instrument leren en hier ontzettend gelukkig van worden. Ik geef les aan kinderen en (jong) volwassenen, beide tonen een zelfde soort enthousiasme over het bespelen van de gitaar en bij het maken van muziek. Ik ben gespecialiseerd in Klassiek Gitaar, maar ik geef ook les in andere genres. Naast de akoestische gitaar speel ik en geef ik ook elektrische gitaar lessen!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de lessen die je bij mij kunt volgen. Bijvoorbeeld solo of groepslessen, maar ook verschillende genres. Aarzel niet om een berichtje te sturen naar deroo.gitaar@gmail.com. Bedankt!.